divendres, 8 de maig del 2015

HOLLISTER

Hollister Co, HCO o simplement Hollister és una marca de roba estil "Vida Americana" de la companyia Abercrombie & Fitch. Inspirat en Sud Califòrnia, la marca està dissenyada per atraure adolescents i joves adults de les edats de 14 a 18 anys i de vegades és anomenat com el look "Brandon Carlson". La marca ven roba amb el logotip HCO, i només està disponible a les botigues oficials Hollister i en hollisterco.com. La marca va ser classificada com la marca numero un per als adolescents en els Estats Units.



Hollister Co, HCO o simplement Hollister és una marca de roba estil "Vida Americana" de la companyia Abercrombie & Fitch. Inspirat en Sud Califòrnia, la marca està dissenyada per atraure adolescents i joves adults de les edats de 14 a 18 anys i de vegades és anomenat com el look "Brandon Carlson". La marca ven roba amb el logotip HCO, i només està disponible a les botigues oficials Hollister i en hollisterco.com. La marca va ser classificada com la marca numero un per als adolescents en els Estats Units.


Història

Va obrir la seva primera botiga a Easton Town Center a Columbus, Ohio. Mentre la nova marca estava progressant, Abercrombie & Fitch va veure un efecte de canibalització (una situació quan una marca nova d'una companyia es menja el crèdit de marques anteriors). Com a resultat, la mercaderia d'A & F va començar a usar materials i construccions de qualitat més alta (i pujant els preus) per distingir la difirencia entre les dues botigues. Hollister Co és molt similar a Abercrombie & Fitch, amb l'excepció que els preus són una mica menys cars que els de Abercrombie.

BOTIGUES
Les botigues de Hollister Co tenen una façana de cabanes de platja del sud de Califòrnia. Exterior de la botiga consisteix de finestres cobertes, parets color cafè i cadenes. L'interior de la botiga té il·luminació feble, música sorollosa, i l'aroma de la fragància més nova, SoCal, la qual cosa és ruixada durant el dia. La botiga està dividida entre "Dubtis" (homes) i "Bettys" (Dones). Al centre de la botiga hi ha un saló amb taules per surfejar i cadires amb mantes i revistes. La roba és exhibida en prestatges i taules de fusta. També hi ha discos compactes i revistes a la venda. Darrere del saló, la majoria de les botigues Hollister tenen més espai on es troba la secció on els preus de la roba està rebaixada.

LA MÙSICA

Les botigues Hollister són famoses per tocar música sorollosa dels gèneres Rock i Alternatiu. La pòlissa de la companyia és de tocar música entre els 80-85 decibels. Un gerent d'una botiga Hollister va dir que encara que els clients es queixin, els treballadors no poden baixar el volum de la música. Això s'utilitza per crear una atmosfera a la qual no hi ha en altres botigues. En una investigació va trobar els nivells de música en els 90 decibels.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada